Preporučite me !

Ako vam se svidi ovo što radim, molim preporučite me bilo linkovima ovdje na blogu bilo osobno , ... kako bilo!

utorak, 4. listopada 2011.

Rijeka ljubavi u slobodnom toku!

Akcija Rijeke ljubavi pod nazivom "Medjusobno pomaganje" danas je dovela brojne članove i obitelji konzumenata pučke kuhinje u prostorije udruge.

Bilo je teško probiti se kroz njih ali je grupica sa najmladjim članovima uspjela pronaći put jer smo ih odveli u Petar Pan na porcije sladoleda koji su oni naravno kao i svaka djeca, objeručke prihvatili. Bilo je predivno gledati ih kako uživaju!

  


Nakon toga smo se vratili u prostorije gdje su svi mogli izabrati odjeću ili igračke i bilo je ne samo zabavno nego je i gužva bila takva da nije mogla nikog poremetiti. Iskreno je bilo raspoloženje kako najmladjih kad su mogli birati igračke za sebe tako i starijih koji su mogli odabrati za njih odjeći i nešto obuće.
Naravno sve su to, što je najlijepše, darovala druga djeca iz osnovnih škola za njih. Bravo za djecu iz Osnovnih škola: Fran Krste Frankopana, Vijenac , Ljudevit Gaj, Tin Ujević, Grigor Vitez i August Šenoa. Ako sam koga preskočio molim oprost!


Sve naravno nije prošlo bez novinara koji su se morali samo probijati i pokušati dobiti izjavu od naše Štefice, koja je imala puno posla!



I na kraju jedan obitelj koja je posebno draga našoj Štefici pa smo ih zajedno ulovili u frame ( okvir) !


1 komentar: