Preporučite me !

Ako vam se svidi ovo što radim, molim preporučite me bilo linkovima ovdje na blogu bilo osobno , ... kako bilo!

nedjelja, 28. kolovoza 2011.

Ponos i dika na 5000 klikova!

Evo, došli smo i do trenutka za novo slavlje! Kako bi svoju radost podjelio sa svima koji navraćaju na ovaj blog i za velikih 5000 klikova koje je trebalo zaraditi jer nema redakcije, nema potrčkala, reportera i svega ostalog pa čak ni sekretarice koja bi skuhala kavu, odlučio sam se na jednu legendarnu stvar od Davida Bowiea - Heroes , ali u izvedbi i verziranju manje poznatog benda sina Bob Dylana -Wallflowers. Zašto ? Pa zato što jesmo heroji koji svaki dan podnose teškoće svatko na svoj način a i zato što je jedan od mojih gradova heroja New York , upravo preživio jedno uragansko razdoblje i na sreću herojski ostao iako nažalost sa nekoliko desetaka mrtvih. O materijalnoj šteti kasnije ... Iren je trenutno na 51 milja od New Yorka i moje skromno mišljenje je da je opasnost prošla! Do naredne ... ali vjerujem u moć New Yorka!
Na ovom postu ću posebno pozdraviti i moju najdražu NewYorčanku  tek toliko da zna da sam bio s njima i s njom makar ovako daleko.
Ono što se može obećati je da će ovi blogovo i dalje raditi na Urbanoj kulturi i ako to slučajno preraste u site i čak "Urban bunt" ne krivite me!


Vidimo se na novom slavlju kod 10000 klikova! Hvala i podržite me i dalje! Na obostranu korist!

Trenutna pozicija Irene.

2 komentara: